Welkom op de website van AV Sportprijzen. Mijn naam is Angelo Verhoeven, woonachtig te Alem. Naast mijn baan zet ik me al vele jaren in als enthousiaste vrijwilliger bij diverse sportclubs. Tevens ben ik actief in de sponsorcommissie van onze voetbalclub. Hierdoor heb ik een breed netwerk opgebouwd bij andere sportclubs, verenigingen en bedrijven. Het afgelopen jaar deed de kans zich voor om een prachtig bedrijf over te nemen. Harry van Wordragen, eigenaar van Harry’s sportprijzen, besloot te stoppen met zijn zaak. Na het vinden van de perfecte, nieuwe locatie in Hedel heb ik besloten de uitdaging aan te gaan.

Per 1 januari 2018 is de overname een feit! Het afgelopen jaar ben ik bij Harry in de leer geweest om de fijne kneepjes van het vak te leren, zodat ik u de kwaliteit kan leveren die u gewend bent. U kunt bij AV Sportprijzen terecht voor al uw sportprijzen en -geschenken. Met behulp van onze machines kan ik deze voor u op diverse manieren graveren of bedrukken in eigen werkplaats. Hierdoor is het mogelijk om u in een korte tijd van een kwalitatief hoogwaardig product te voorzien. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om sleutels bij te maken, met onze sleutelservice.

Onze producten kunt u terugvinden op de website, tevens zijn deze in het echt te bekijken in onze showroom, te Hedel. Indien u vragen heeft of een offerte wilt opvragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kijk ik graag met u mee wanneer u een speciale wens heeft, zodat we met maatwerk het gewenste resultaat kunnen realiseren.

Graag tot ziens in de showroom van AV Sportprijzen!

Angelo Verhoeven