Blog

Schalen / Vaandels

Een vaandel is een onderscheidende, luxe uitgevoerde banier. 

Deze geeft als draagvaandel herkenning bij toeschouwers en het saamhorigheidsgevoel binnen een vereniging. Als muurvaandel is het een stijlvolle wanddecoratie. Vaandels worden gevoerd door o.a. de krijgsmacht, schutterijen, sportverenigingen, kerken, studentenvereniging, carnavalsvereniging, toneelvereniging, gildes, harmonie, fanfare en koren.

Wilt u een vaandel laten maken? Wij zijn specialist in het maken van prijsgunstige vaandels, full colour enkel- of dubbelzijdig bedrukt, of het nu om één vaandel gaat of om meer. Bedrukt volgens een door u aan te leveren bestand, of als u geen bestand heeft in overleg. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van een ontwerp.

 

Afwerking kan enkelzijdig of dubbelzijdig uitgevoerd, met kantelen (vierkante lussen) of tunnelzomen, eventueel franje, band en/of kwasten. Onderzijde recht, punt, golf, halfrond of in overleg. Wij hebben de gehele productie van vaandels in eigen huis. Wij leveren ook diverse accessoires zoals een vaandelstok, draagriem, vaandeldraagstokken, ornamenten en voetplaten en foedraaltassen.

Schalen worden ook als sportprijs gebruikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de 'Johan Cruijf Schaal' .We voeren een uitgebreid assortiment, voor meer informatie kom langs of neem kontakt met ons op.